Иво Сиромахов е писател, драматург и сценарист. Автор е на 23

...
Иво Сиромахов е писател, драматург и сценарист. Автор е на 23
Коментари Харесай

Иво Сиромахов: Приех да стана заместник-кмет на Антон Хекимян!

Иво Сиромахов е публицист, драматург и сценарист. Автор е на 23 книги и 11 театрални пиеси. Последният му разказ „ Бай Тошо “ е безмилостна ирония за днешното разпадащо се общество. Иво Сиромахов е притежател на „ Наградата за дебют в региона на изкуствата “ през 1995 година Водещ е на „ Шоуто на Слави ” по тв 7/8. Завършил и НГДЕК, а след това  НАТФИЗ.

Уважаеми дами и господа, с изключително неспокойствие ви оповестявам, че одобрих да стана заместник-кмет на Антон Хекимян.

В общината ще давам отговор за детските градини, сладкарниците и абитуриентските изпращания пред храма „ Александър Невски “.

Познавате ме и сте наясно, че имам опита, експертизата и решителността да се оправя.
Ето в резюме моята управническа стратегия:

1. Как ще реша казуса с детските градини? Ще го реша, като построя мобилни детски градини. Те ще се движат по нова трамвайна линия, която ще построя от кръговото в Обеля (до блока на Силвето), оттова трамвая потегля към Билата, минава по Северната дъга, хваща разклона за Чепинско шосе, оттова – по Резбарска през Враждебна, взема ляв завой на разклона с Христофор Колумб, спуска се под надлеза на Александър Малинов и излиза на Кръстова вада. По тая линия ще се движат денонощни трамваи, в които дечицата ще си играят, ще учат песнички, ще вършат пакости дребните непослушковци и въобще няма да ви се пречкат в къщи, да се чудите кво да ги вършиме.
2. Столицата има потребност от повече просвета. Затова ще трансформира сладкарниците в поп-фолк клубове, където столичните младежи и най-много хората от село да танцуват.

Защото сладкото е нездравословно, а танците и културата са потребни.

3. Ще влагам в абитуриентските изпращания пред „ Александър Невски “. В момента са прекомерно скромни, прекомерно тихи, прекомерно неугледни и са единствено два месеца в годината. Смятам да ги направя целогодишни. За задачата ще  поканя зрелостници от цялата страна (а за какво не и от чужбина), както и ромски оркестри от Сърбия, Румъния, Северна Македония и Египет. Така ще реализираме една по-голяма повсеместност, една мащабност и столицата ще стане мултикултурна и изискана.
Скъпи столичани, имам вяра, че ще ме подкрепите.
Заедно ще успеем!

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР